Rybízové víno - Pro výjimečného člověka ALBI ALBI

Rybízové víno - Pro výjimečného člověka ALBI

Levný a kvalitní produkt Rybízové víno - Pro výjimečného člověka ALBI populárního výrobce za přívětivou cenu 224 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem
224 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Potěšte své blízké ovocným vínem s věnováním. Lahodná sladká chuť zachutná každému mlsnému jazýčku. Vína příjemně osvěží během horkých dnů a jsou vhodná i na večer s milovanou polovičkou. Ovocná vína jsou skvělým tipem na dárek pro ženy. Díky květům a věnování na obale si nemusíte lámat hlavu s balením. Objem: 750 ml Alk.: 13,5% obj OVOCNÉ VÍNO Z ČERVENÉHO A ČERNÉHO RYBÍZU Vína ovocná nejsou náhražkou vín révových, ale jsou to osobité a plnohodnotné nápoje, které vás překvapí chutí, barvou a jiskrou. Složení: fermentovaná šťáva z červeného a černého rybízu, voda, cukr. BEZ PŘIDANÝCH SIŘIČITANŮ A KONZERVANTŮ. Doporučená teplota podávání 9-12°C. Druh: ovocné víno Skupina: polosladké OBSAHUJE OXID SIŘIČITÝ (vzniklý přirozeně při kvasu). Země původu: Česká republika Výrobce: PANKOVO, s.r.o., Glinkova 9, Brno Vyrobeno pro: Albi Česká republika a.s., www.albi.cz Objem 0,75l Číslo šarže: VRB0621.2 Alkohol: 13,5% obj. VIŠŇOVÉ VÍNO Vína ovocná nejsou náhražkou vín révových, ale jsou to osobité a plnohodnotné nápoje, které vás překvapí chutí, barvou a jiskrou. Složení: fermentovaná šťáva z červeného a černého rybízu, voda, cukr. BEZ PŘIDANÝCH SIŘIČITANŮ A KONZERVANTŮ. Doporučená teplota podávání 9-12°C. Druh: ovocné víno Skupina: polosladké OBSAHUJE OXID SIŘIČITÝ (vzniklý přirozeně při kvasu). Země původu: Česká republika Výrobce: PANKOVO, s.r.o., Glinkova 9, Brno Vyrobeno pro: Albi Česká republika a.s., www.albi.cz Objem 0,75l Číslo šarže: VVI0721.1 Alkohol: 13,5% obj.. U nás najdete pouze produkty prověřených prodejců, Lepší nabídku už na trhu hledat nemusíte.

Rybízové víno - Pro výjimečného člověka ALBI - parametry produktu

  • Název: Rybízové víno - Pro výjimečného člověka ALBI
  • Výrobce: ALBI
  • Cena: 224
  • EAN: 8590228061188

Podobné produkty

Rybízové víno - Pro výjimečného člověka ALBI

Další produkty od výrobce

ALBI

Rybízové víno - Pro výjimečného člověka ALBI od producenta ALBI - toto zboží si můžete nechat doručit v perfektní akci za 224 . Nákup přes nás znamená jistotu dobré ceny. Jen nyní je POŠTOVNÉ ZDARMA, když si vyberete zboží nad 500 Kč. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

  • PPL kurýr - 70 Kč
  • Česká pošta - balík do ruky - 120 Kč
  • PPL Parcel shop - 70 Kč
  • Zásilkovna - 48 Kč
Platba

  • Dobírka - zdarma
  • Bankovní převod online - zdarma
  • Platba kartou online - zdarma