Kvído slaví! Od 2. do 30. 4. máte možnost nakoupit všechny Kvídovy produkty se slevou 15 %
Zbývá:
Nakoupím
Kometa (Albi+): 999 Kč
Albi+ label
  • Předobjednávka
Albi

Kometa (Albi+)

Předobjednávka - očekáváme 12.09.2024
K zemi se blíží kometa, sopka se chystá vybuchnout a zvířátka se musí dostat do bezpečí. Vraťte se do minulosti a zapojte se do záchranné... více o produktu

999 Kč

Popis Kometa (Albi+)

Kometa je součástí labelu “Albi+”, který sdružuje hry dostupné výhradně v síti prodejen Albi, na e-shopu Albi a u specializovaných prodejců deskových her.

 

K zemi se blíží kometa, sopka se chystá vybuchnout a zvířátka se musí dostat do bezpečí. Vraťte se do minulosti a zapojte se do záchranné mise, kombinujte jedinečné schopnosti prehistorických zvířátek a rozhodněte, která cesta k úkrytu je ta nejvhodnější.

Hra Kometa je ideální pro rodiny s dětmi. Vyznačuje se především rychlou hratelností navzdory vysoké variabilitě a strategické hloubce. Cílem hry je zachránit více zvířátek, než vás soupěř.

Hra je řízená kartami. Každá karta obsahuje zvířátko nebo terén. Rozhodněte se, zda danou kartu chcete dovést do cíle jakožto zvířátko, nebo kartu použijete pro sestavení cesty dle jejího symbolu terénu. Pokud kartu použijete pro sestavení cesty, kartu odhodíte. Pokud zvířátko dovedete do cíle, kartu si schováte a můžete používat její speciální akci. 

Čím více zvířat dovedete do cíle, tím více speciálních akcí máte k dispozici a tím rychlejší a jednodušší je pro vás záchrana dalších zvířátek.

Hra končí, jakmile doberete balíček karet (v tu chvíli "dopadne kometa").

Hra Kometa obsahuje: 251 karet, 12 žetonů ve 4 barvách, 4 desky zachránců, 1 žeton mamuta, 1 žeton ořbí želvy, 1 oboustranná herní deska, česká a slovenská pravidla

Vlastnosti

Kód produktu 81225
EAN 8590228092045
Katalogové číslo U7W
Doba hraní 45+
Počet hráčů 2-4
Věk 12+

Balení produktu

Šířka balení 258 mm
Hloubka balení 70 mm
Výška balení 258 mm
Váha balení 960 g

Stojí za pozornost

Recenze

Máte zkušenost s tímto zbožím?

Napište recenzi a pomozte ostatním s výběrem.

Pravidla recenzí

Napsat recenzi

Diskuze

Máte dotaz k produktu „Kometa (Albi+)“?

Napište nám a my vám rádi odpovíme.

Napsat dotaz
Nahoru